19 Kasım 2013 Salı

Çikolatalı cheese cake tarifi

Çikolatalı cheese cake tarifi malzemeler:
  • 40 adet kakaolu bisküvi
  • 4 yemek kaşığı eritilmiş margarin
  • 1 su bardağı vişne (kompostodan çıkarılmış olmalı)
  • 3 paket krem peynir
  • 2 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • Yarım limonun suyu
Çikolatalı cheese cake tarifi hazırlanışı:
  • Bisküvileri blenderda toz haline getirin.
  • Yağ erittiğiniz tavaya bisküvileri koyun, yoğurup yumuşak bir hamur tutun.
  • Hazırladığınız karışımı tart kalıbına, kenarlardan 3 parmak yükselterek yerleştirin.
  • Buzdolabında 20 dakika bekletin.
  • Bu arada 2 yumurta, şeker, kakao, eritilmiş margarin, krem peynir, yarım limonun suyu ve vanilyayı mikserde 10 dakika süreyle çırpın.
  • Tart hamurunun üstüne vişne tanelerini yerleştirin, hazırladığınız karışımı dökün.
  • 175 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
  • 2 saat buzdolabında bekletin.
  • Krem şantiyle süsleyip servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder